Afbeelding
Foto:

Opening nieuwe

Albert Heijn Huissen

HUISSEN - Na bijna dertig jaar van plannen maken is het eindelijk zo ver! Woensdag 30 mei om 9.00 uur openen wij, samen met burgemeester Schuurmans, op feestelijke wijze onze nieuwe Albert Heijn aan de Langestraat 82 in Huissen.

"Onder begeleiding van de Bevelanders wordt het lint door geknipt. Clown Click komt langs voor onze kleine vrienden, oud Hollandse poffertjes en allerlei heerlijke proeverijen verspreid door de winkel. En als kers op de taart hebben wij onze Huissense meesterkok Angélique Schmeinck, bekend van onder andere RTL 4 en 24Kitchen, bereid gevonden één van haar beroemde eetbare schilderijen in onze winkel te bereiden!

Deze supermarkt is van alle moderne gemakken voorzien. Zo kunt u gebruik maken van zelfscan, maar ook van het nieuwe scan & go, waarbij u uw kleine boodschappen zelf aan de kassa kunt scannen en pinnen. En op het gratis parkeerdek is plaats voor tachtig auto's! Ons assortiment wordt enorm uitgebreid. Zo komt er heerlijke verse sushi, een uitgebreide keuze in Excellent vlees, schepvis, (stel uw eigen zeevruchten samen), en ga zo maar door."

Supermarktmanager Torsten van Mierlo: " We willen graag onze gasten verwennen met een moderne supermarkt. Maar dat is niet het enige wat wij belangrijk vinden. We denken ook aan het milieu. Zo worden er zestig zonnepanelen geplaatst, zodat we voor het energie gebruik bijna zelfvoorzienend zijn, komen er twee oplaadpunten voor elektrische auto's en is onze winkel aardgas-vrij"