Afbeelding

Vrolijke toneelavond bij Gendtse Ouderenvereniging

GENDT - Na de bijzonder gezellige Oranjeavond die 5 mei samen met de Oranjestichting werd georganiseerd, staat er bij de Gendtse Ouderenvereniging op vrijdagavond 25 mei de jaarlijkse toneelavond op het programma.


Ook dit jaar is de Bemmelse toneelgroep Jong Belegen te gast. Ditmaal komt men met de dolkomische klucht 'Boer Hendrik in zijn hemd gezet' voor het voetlicht. Boer Hendrik leidt op z'n erf met vrouw Stien en twee zonen een rustig leven. Dat verandert drastisch als het gezin een bezoek brengt aan de nieuwe buren de gezusters van Brackhout. Het vormt de opmaat tot allerlei hilarische situaties, misverstanden echtelijke ruzies, hagel uit een oude luchtbuks, enzovoort.

Het hele gebeuren staat garant voor een gezellig avondje uit kortom, een mooi moment om het televisiescherm een avond op zwart te laten staan en naar de theaterzaal van Providentia te komen, om het allemaal mee te maken. Ook niet-leden van de Ouderenvereniging zijn deze avond welkom. In de entreeprijs is de koffie met cake inbegrepen. In de pauze is er zoals gebruikelijk weer een verloting met veel en mooie prijzen. De aanvang is 19.00 uur.