Hanny Leensen (foto: Wilfried de Wildt)
Hanny Leensen (foto: Wilfried de Wildt)

Yoga voor KiKa!

DOORNENBURG - "Op 4 november loop ik, Hanny Leensen, de marathon van New York voor KiKa (www.runforkikamarathon.nl/hanny-leensen). Dit doe ik om één van de doelstellingen van KiKa, nl. de genezingskans van kinderen met kanker te verhogen naar 95%, te realiseren. Hiervoor is veel geld nodig. Met mijn acties wil ik hier een bijdrage aan leveren."

"Daarom organiseer ik op vrijdag 1 juni een yogales. Deze wordt gegeven door Maria Heitbrink en vindt plaats in het Ontmoetingscentrum Doornenburg, Kerkstraat 3 in Doornenburg. De (hatha) yoga van Maria vermindert stress en heeft een zeer gunstig effect op het zenuwstelsel, gewrichten, klieren en organen. Het is absoluut niet prestatiegericht en is toegankelijk voor iedereen! Zie ook www.mariaheitbrink.nl.

De les begint om 19.00 uur en is uiterlijk 20.30 uur afgelopen. Voor koffie en/of thee na afloop wordt gezorgd. De kosten zijn 15 euro per persoon,. die geheel ten goede komen aan KiKa.

Wil je op een ontspannen manier een steentje bijdragen aan KiKa? Geef je dan op via mijn mailadres leensenh@gmail.com Doe dit voor zondag 27 mei. Tip: trek iets aan wat makkelijk zit en het is fijn als je zelf voor een matje zorgt, of iets anders wat een lekker zachte ondergrond heeft."

C. Vermeulen wint eerste vlucht

LINGEWAARD - Op zaterdag 14 april werd de eerste duivenvlucht vervlogen vanaf Geel over een afstand van 108 km. Er waren 252 duiven in concours van negen liefhebbers.

De duiven werden om 12.45 gelost en om 13.51 uur draaide C. Vermeulen als eerste een duif. De snelheid waarmee hij naar huis vloog bedroeg 87 km/uur. 2e. Comb. v. Ingen & Zn., 3e E. v. Aalten, 4e. H. Hegeman, 5e. T. Sas, 6e. L. Joosten, 7e. Comb. Kiezenberg, 8e. P.J.H. v. Ooijen.