Afbeelding
Foto:

Volleybalclub Hexagon sluit mooi seizoen af

ANGEREN - Dit jaar was het voor beide dames teams van Hexagon de doelstelling klassebehoud en voor dames 2 ook nog proberen te promoveren. Beide teams zijn geëindigd op de zesde plaats.

De heren strijden al jaren in de tweede klasse. Onder andere door blessures hadden ze op momenten minieme bezetting. Met als gevaar kans op degradatie. Door hun vechtlust is het gelukkig niet zo ver gekomen. De heren zijn tiende geworden.

Hexagon kan nog steeds nieuwe leden plaatsen. Voor de damesteams worden ervaren speelsters gezocht, die het komend seizoen in de NeVoBo volleybalcompetitie willen spelen. Daarnaast kan de vereniging nog ervaren spelers gebruiken voor het herenteam. De competitieteams komen uit in de tweede en derde klasse. Er is ook altijd ruimte om nieuwe (beginnende) leden binnen de club te plaatsen.

De trainingsavond voor dames en heren is op maandag in het Dorpshuis in Angeren. In mei en juni kan je gratis meetrainen van 20.00 tot 21.30 uur.

Verder is het mogelijk om op vrijdagavond recreatief te volleyballen tussen 21.30 en 23.00 uur en daarna gezellig met z’n allen een drankje nuttigen aan de bar in het Dorpshuis. Meer informatie over de vereniging staat op www.vchexagon.nl, voor info mail naar info@vchexagon.nl. Volleybalclub Hexagon is een gezellige vereniging waar ruimte is voor competitie- en recreatief volleybalspelen.