Op8 mei verwelkomt Jumbo haar klanten bij de heropening

Jumbo in Huissen volledig in nieuw jasje

HUISSEN - De Jumbo winkel aan de Brink in Huissen krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza's of sushi en de nieuwe grillafdeling. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden.

Jumbo verwelkomt haar klanten op dinsdag 8 mei vanaf 8.00 uur. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart. Ondernemer Reuselaars vertelt: "De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving."

Nog meer vers

In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die ter plekke worden bereid. Zo blijft verse sushi verkrijgbaar en bereiden Jumbo medewerkers ter plekke pizza's om thuis af te bakken. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast voegen we een grill-afdeling toe. Hier kan de klant kiezen voor heerlijke gerilde kippen, kipvleugeltjes en spareribs, deze worden volgens unieke Jumbo receptuur gekruid of gemarineerd. Daarnaast is de nieuwe schepvis afdeling om van te watertanden. Hier vindt u een uitgebreide keuze aan vries verse vis, die u gemakkelijk zelf kunt scheppen en thuis heerlijk kunt wokken. Schep bijvoorbeeld diepgevroren inktvisringen, gamba's en wilde zalm.

Jumbo Pick Up Point en Home Delivery

Online bestellingen ophalen wanneer het jou uitkomt, kan bij het Pick Up Point, of laat de boodschappen thuis bezorgen door een van onze bezorgers! Klanten die via de website Jumbo.com en de Jumbo apps voor smartphone en tablet hun boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij deze speciale balie. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag vóór 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin. Voor meer informatie zie www.jumbo.com.