Badmintonclub Gendt weer

deelnemer Rabobank clubkascampagne

GENDT - Met de Rabobank Clubkas Campagne steunt Rabobank Oost Betuwe het verenigingsleven in de gemeentes Lingewaard en Overbetuwe. Hiervoor stellen zij een deel van hun winst beschikbaar. De leden van Rabobank bepalen hoe dit geld verdeeld wordt.

Van 15 - 30 mei is er de stemronde; elk Rabobank lid krijgt vijf stemmen ter beschikking en mag er met maximaal twee stemmen op een club gestemd worden. Elke stem is geld waard.

Hoe meer stemmen je als vereniging krijgt hoe meer geld dit dus voor de vereniging oplevert. "Wij hopen ook dit jaar dat u als Rabobank lid aan badmintonclub Gendt zult denken. Wij zijn een mooie en actieve sportvereniging in de gemeente Lingewaard met als thuislocatie sporthal Walburgen in Gendt. Jaarlijks verlenen wij een bijdrage aan sportdagen van de basisscholen en zijn we aanwezig bij de speelweek in Hulhuizen.
Wij hebben een jeugdafdeling, die op dinsdagavond de trainingsavond heeft; en ook een seniorenafdeling die op woensdagavond speelt. Meer informatie staat op www.bcgendt.nl en onze facebookpagina: Badmintonclub Gendt."

Vóór de stemperiode krijgen alle leden van de Rabobank bericht met een persoonlijke code en uitgelegd hoe het een en ander werkt.