TOP-film: Blade runner 2049

BEMMEL - Donderdag 17 mei kunt het ‘vervolg’ zien van de klassieke sciencefiction film Blade Runner uit 1982 (met Rutger Hauer en Harrison Ford). De film sleepte twee Oscars in de wacht (voor Cinematografie en Visuele Effecten) en werd door de IMDb en metacritic gewaardeerd met een 8,1!

Zoals de beste sciencefiction biedt Blade Runner 2049 een genadeloze spiegel voor het hier en nu. Ryan Gosling (The Notebook, Drive) speelt agent KD6-3.7 die in 2049 wordt ingezet als Blade runner. Blade runners maken jacht op androïden die zonder toestemming zich op aarde bevinden en sturen ze, zoals dat heet, met 'pensioen'. Politieagent K ontdekt een lang verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. K’s ontdekking leidt tot een speurtocht naar de voormalige 'blade runner' Rick Deckard, die al dertig jaar vermist wordt.

Primeur in de theaterkerk: deze film wordt vertoond in dolby surround sound. Kom kijken en luisteren naar deze bijzondere film. Aanvang 20:00 uur. Kaartjes kosten zeven euro per stuk en zijn te bestellen op de website www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij Eyewish en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.