Afbeelding
Foto:

Cursisten-expositie Zepplinn in Doornenburg

DOORNENBURG - Ook dit jaar wordt bij Zepplinn het cursusseizoen afgesloten met weer een verrassende expositie in de prachtige tuin aan de Pannerdenseweg 28 in Doornenburg.

De expositie laat zeer divers werk zien van cursisten die hier wekelijks werken. Ieder heeft zo zijn/haar eigen stijl. Er is werk te zien in wording en werk wat tot in de puntjes is afgewerkt, sommige werken zijn ook te koop.

Het was nog even spannend of de expositie plaats kon vinden omdat de eigenaresse van Zepplinn Marjo in een druk revalidatieprogramma zit om te herstellen van een ernstig motorongeval vorig jaar. Maar dankzij de inzet van de cursisten is het ook dit jaar weer gelukt om een ieder in de gelegenheid te stellen te komen genieten van de prachtige en verrassende werkplaats en diepe tuin waar de beelden staan opgesteld.

"Fijn om te melden dat Marjo deze dagen daar waar mogelijk een ieder graag ontvangt samen met de cursisten die ook nog hun bakkunsten in hebben gezet. Mocht u nieuwsgierig zijn geworden kom vooral kijken en genieten van een drankje en een hapje."

De expositie is op zondag 13 mei van 13.00 – 17.00 uur en de pinksterdagen 20 en 21 mei van 13.00 – 17.00 uur.