Sinterklaas met zwarte pieten (foto: Sjaak Veldkamp / Stichting Intocht Gendt en De Hulpjes Gendt)
Sinterklaas met zwarte pieten (foto: Sjaak Veldkamp / Stichting Intocht Gendt en De Hulpjes Gendt)

En rij dan niet stilletjes

ons huisje voorbij…

GENDT - Terwijl Sint en zijn Pieten er nog warmpjes bij zitten in het verre Spanje, is de Stichting Intocht Sinterklaas Gendt al volop bezig met de voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest in Gendt.

Voorbereidingen die zonder steun en toewijding van vrijwilligers en sponsoren niet mogelijk zijn. Om een schitterend Sinterklaasfeest, en de bijbehorende intocht mogelijk te maken, doet de Stichting Intocht Sinterklaas Gendt dit jaar mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Rij dit jaar niet stilletjes ons huisje voorbij en stem; jouw stem is geld waard.

De Stichting Intocht Sinterklaas Gendt zet zich in voor het culturele behoud van het Sinterklaasfeest in Gendt en omliggende dorpen. Dit doet de Stichting door het organiseren van de intochten van de Goedheiligman en zijn Pietermannen, onder andere in Gendt, Angeren en Doornenburg. Inmiddels een vast onderdeel bij de intocht Gendt, is de uitreiking van de Orde van de Kindervriend; een prijs om initiatieven, groot én klein, voor kinderen te promoten. Daarnaast verzorgt de Stichting de kindermiddag in zaal Providentia in Gendt en de schoolbezoeken op 4 en 5 december.

Ieder lid van de Rabobank ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op de Stichting Intocht Sinterklaas Gendt mogen worden uitgebracht. Dus, ben je lid van Rabobank Oost Betuwe? Draag dan de Goedheiligman dit jaar een warm hart toe en stem op Stichting Intocht Sinterklaas Gendt voor de Rabobank Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard en zorgt ervoor dat wij het Sinterklaasfeest, voor klein én groot, in Gendt en omstreken kunnen blijven organiseren!