Sing Alongconcert Gendt geannuleerd

GENDT - Door onvoorziene omstandigheden heeft harmonie Sint-Caecilia Gendt besloten om het Sing Alongconcert, dat gepland stond op zaterdag 2 juni af te gelasten.

Er wordt gezocht naar een nieuwe datum. Reeds gekochte toegangskaarten kunnen bij de bekende voorverkoopadressen (Wijnzinnig Gendt en The Readshop Gendt) geretourneerd worden, waarna restitutie van het aankoopbedrag zal plaatsvinden.

Bingo bij

Jonge Kracht

HUISSEN - Net voor de afsluiting van het seizoen organiseert de activiteitencommissie van Jonge Kracht op vrijdag 18 mei de laatste bingo van dit voetbalseizoen.

De avond begint om 20.00 uur in de kantine van Jonge Kracht aan de Bloemstraat 93 in Huissen. Ook deze keer zijn er weer leuke prijzen te winnen. Iedereen is welkom. De kantine is open vanaf 19.00 uur.

De Notenkrakers en Raboclubcampagne

GENDT - Het levenslied- en gezelligheidskoor De Notenkrakers uit Gendt doet mee met de Rabo clubactie.

"Elk lid van de Rabobank (je bent gratis lid van de bank) kan of mag vijf stemmen uitbrengen.Slechts twee stemmen per club of vereniging. Dus twee stemmen voor De Notenkrakers en drie stemmen mag u verdelen naar bijvoorbeeld twee voor het koor Jubilate en één naar eigen keuze."

"Elke stem is geld waard en wie wil dat nou niet Elke stem is ook goud waard voor het koor. Zegt u nou: ik kan niet zingen of ik wil wel maar ik zie er tegenop', kom dan samen met iemand naar onze repetitieavond. We repeteren op maandagavond om half acht bij De Klok in Gendt. Het is er gezellig, leuke mensen, fijne dirigent, leuke liedjes, af en toe een optreden, en digitale orkestmuziek. Al met al geen reden om thuis te blijven. Zie ook onze site www.denotenkrakersgendt.nl."

Trombone voor Eska van Vlinderfonds

BEMMEL - Drumfanfare Eska uit Bemmel is de gelukkige bezitter van een nieuwe trombone. De muzikanten krijgen het instrument van het Vlinderfonds Lingewaard.

Eska had om een bijdrage gevraagd in verband met het zestigjarig bestaan dat dit jaar wordt gevierd. Ter gelegenheid van dat feest wordt op zaterdag 8 september vanaf 15.00 uur een speciale jeugdtaptoe gehouden op het gazon van kasteel De Kinkelenburg. In de avonduren is er voor de liefhebbers de jaarlijkse grote taptoe, waarvan dit jaar de 45e editie te zien en te beluisteren is.

Drumfanfare Eska is een gezelschap dat een flinke jeugdige aanwas kent. Om die reden is de vereniging op zoek naar financiële middelen voor de aanschaf van nieuwe instrumenten en uniformen. Eska kreeg al eerder een bijdrage van het Vlinderfonds. Omdat dit jaar sprake is van een jubileum heeft het fonds nogmaals in de buidel getast.