(foto: Ria Visser-Huijnk)
(foto: Ria Visser-Huijnk)

Dagje uit voor

vrouwenvereniging Angeren

ANGEREN - Dinsdag 15 mei om 8.30 uur vertrekken de leden en introducés van Vrouwenvereniging Angeren vanaf het dorpshuis met de touringcar voor het jaarlijks dagje uit.

Via een mooie route gaan ze naar het plaatsje Haps. Na de aankomst in Haps en ontvangst bij landgoed De Aalshof is er koffie/thee met appeltaart. Aansluitend zal de gastvrouw een presentatie geven over het aloude 'Kip of het ei-verhaal' en mogen ze advocaat proeven.

De ludieke eiertik-wedstrijd kan iemand eeuwige roem verschaffen,maar zorgt in ieder geval voor gezellige hilariteit. Na dit alles vertrekken ze van Haps voor een toeristische route naar Millingen aan de Rijn.

Na aankomst bij Restaurant Millings Centrum gaan ze aan tafel voor een driegangen-grootmoeders-pannetje-menu. Na genoten te hebben van dit diner neemt een ervaren gids hen mee voor een prachtige rondrit door het Reichswald.

Daarna heeft iedereen de gelegenheid om in Kleef het centrum te bezoeken, of van een drankje te genieten op een terras. Om 17.30 uur vertrekken ze van Kleef om huiswaarts te gaan naar Angeren.