Afbeelding
Foto:

Landelijke halve finale turnen 1e en 2e divisie

LINGEWAARD - De turnsters van SGS Lingewaard streden voor een plek in de landelijke meerkamp- en toestelfinales. Marissa, Noëlle en Kiki turnden een prima wedstrijd en behaalden persoonlijke doelen maar wisten zich helaas niet te plaatsen voor de landelijke finale.



Op zaterdag 21 april vond in Alkmaar de halve finale 1e divisie plaats. Kiki turnt dit jaar voor het eerst in de 1e divisie en kon de eerste drie maanden van het seizoen beperkt trainen door een vervelende blessure. Met haar zware programma liet zij in Alkmaar zien hoe ver ze alweer gekomen is dit seizoen. De wedstrijd ging niet geheel vlekkeloos maar wat hebben wij genoten van haar turnkunsten. Het behalen van de landelijke halve finale NK in de 1e divisie is een knappe prestatie en Kiki kan met trots terugkijken op dit wedstrijdseizoen.

In het weekend van 14 april turnden Noëlle en Marissa in Leek hun landelijke halve finale in de 2e divisie. Beide dames turnden goed, ze lieten mooie oefeningen zien en hebben persoonlijke doelen behaald. De scores waren helaas niet hoog genoeg voor een plek in de finale maar het bereiken van de halve finale is een mooie prestatie waarop ze trots mogen zijn. Bij SGS Lingewaard zijn ze maar wat trots op deze turnsters!