Bemmel 1 hard onderuit

BEMMEL - De tennissers van Bemmel hebben zondag met 1-7 verloren BLTV uit Breda. Dit was de eerste nederlaag voor de Bemmelse equipe na eerdere overwinningen op Rapiditas en Pettelaer.

In de enkelwedstrijden werd het verschil meteen duidelijk. Lonneke Muhlhaus, Jill Jansen en Joost Geurts verloren allen in twee sets. Luuk Kool ging in drie sets ten onder. De tot nu toe succesvolle Hilde ten Wolde en Jill Jansen konden hun ongeslagen status niet vasthouden. Ze verloren in 2 sets. Joost Geurts en Luuk Kool zegevierden wel knap in 2 sets. In de laatste 2 mixwedstrijden kwam Bemmel net te kort. Over 2 weken speelt Bemmel in Beek (Limburg)

Bemmel 2 mag met 2-4 tussenstand op herhaling De wedstrijd van het tweede mixteam van Bemmel is bij een 2-4 tussenstand tegen Veenendaal onderbroken. Door hevige regenval kon er niet verder worden gespeeld. De dames zorgden voor een goed startsein. Julia Danen en Lisa van Hoogstraten wonnen allebei hun wedstrijd. Marc van Hoogstraten won ook knap in 3 sets, maar Nick van Boxtel werd geklopt. De 1-3 tussenstand werd vergroot door winst van Julia Danen en Lisa van Hoogstraten in de damesdubbel. Marc van Hoogstraten en Boy van Barneveld verloren net in een supertiebreak. Op hemelvaartsdag 10 mei mag Bemmel de 2-4 voorsprong proberen in een grotere winst om te zetten.

Bemmel 3 verliest 7-1. Op bezoek bij Domstad in Utrecht heeft Bemmel 3 een nederlaag geleden. De Utrechtse formatie bleek met 7-1 te sterk. Alleen Hannah van der Goes stapte als winnares van de baan. Laura Wieringa verloor de andere damesenkel. Lode Dams speelde een spannende wedstrijd, maar stapte toch als verliezer van de baan. Net als Bjorn Peters. Ook in de laatste 4 dubbelpartijen kon Bemmel 3 geen zege meer binnenhalen. Op zondag 6 mei speelt Bemmel 3 thuis tegen Spitsbergen uit Veenendaal.