Kampioensteam tweestroom mini 4 niveau 3: Lieke, Merel, Merle, Sophie en Fien
Kampioensteam tweestroom mini 4 niveau 3: Lieke, Merel, Merle, Sophie en Fien Foto:

Overtuigend kampioen Tweestroom 4 niveau 3

GENDT - Na een stroeve start van het seizoen zijn de meiden van Tweestroom mini 4 niveau 3 onverwacht maar wel erg overtuigend kampioen geworden.

Acht toernooien en ongeveer 24 wedstrijden verder werden de meiden op 8 april in Ravenstein bij Voreo tot ieders verrassing gekroond tot eerste in de poule. Gedurende het seizoen was het al merkbaar dat het niveau per wedstrijd omhoog ging. De meiden waren actief, zowel in het veld als daarnaast. De volleybaltechnieken werden steeds beter uitgevoerd. Het harde werken en de gezelligheid van de meiden zorgden ervoor dat ze op 8 april met een mooie medaille naar huis gingen. Omdat de mini’s nog te klein zijn voor een rondtoer op de platte kar door Gendt hebben ze op woensdag 18 april een klein kampioensfeestje gevierd.

Epilepsie café

ARNHEM - De Epilepsievereniging Nederland (EVN) organiseert op woensdag 16 mei 2018 een Epilepsie Café in Arnhem.

Het Epilepsie Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met epilepsie, partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie en vrienden.
Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. Locatie: De Petersborg, Slochterenweg 40, Arnhem, van 19.30 uur tot 21.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur. Toegang is gratis. Aanmelden wordt op prijs gesteld. Meer informatie en aanmelden: via middenoost@epilepsievereniging.nl of telefoon 026-3114472.