Uitstapje Historische Kring naar Doornenburg

LINGEWAARD - De Historische Kring Bemmel, Haalderen en Ressen nodigt de leden uit voor een uitstapje naar Kasteel De Doornenburg op zaterdag 26 mei.

Het programma:

10.30 uur Rondleiding door het kasteel.        

12.30 uur Lunch in de Ridderzaal

13.30 uur Tentoonstelling 'Doornenburg en de rivieren' in het Ontmoetingscentrum, Kerkstraat 3.

15.00 uur Slot

Het is de bedoeling dat men op eigen gelegenheid naar De Doornenburg gaat. Carpoolen is daarbij natuurlijk een optie. Heeft men geen vervoer, laat het ons dan even weten. Aan dit uitstapje zijn kosten verbonden. De Historische Kring neemt een deel daarvan voor zijn rekening, maar we ontkomen er niet aan om ook een bijdrage te vragen. "Als u lid bent van de HKB en u hebt een museumjaarkaart dan is uw bijdrage 12,50 euro, hebt u geen museumjaarkaart dan wordt het 17,50 euro. Bent u geen lid van de HKB dan zijn de kosten met museumjaarkaart 15 en zonder museumjaarkaart 20 euro."

"U kunt u opgeven door een mail te sturen naar penningmeester@historischekringbemmel.nl. Maak het bedrag over naar rekeningnummer NL 39 RABO 010 57 26 443 tnv Historische Kring Bemmel en onder vermelding van Uitstapje 26 mei 2018. Uw aanmelding is pas definitief als de betaling is ontvangen. Hebt u een museumjaarkaart, vergeet die dan niet!"