Afbeelding
Foto:

Ondernemers in Zilverkamp nodigen hun klanten uit:

Pannenkoeken uit eten

met korting voor iedereen!

HUISSEN – Winkelcentrum Zilverkamp heeft de klant veel te bieden. Heel veel zelfs! Voor de alledaagse boodschappen kun je er meer dan prima terecht. En de komende twee weken doen ze er een extraatje bovenop: elke koper krijgt dan een voucher, waarmee bij pannenkoekenrestaurant Boerderij De Lande met een forse korting pannenkoeken kunnen worden gegeten!

Er is volop keuze in aanbod in het winkelcentrum: twee supermarkten en tal van speciaalzaken, zoals de bakker, slager, groenteboer, drogist tot aan de bloemist, boekhandel en slijter toe! Alle zaken, die service en kwaliteit tegen vriendelijke prijzen hoog in het vaandel hebben staan!

En nu de Jumbo in het overdekte winkelcentrum twee weken op slot gaat voor een 'update', laten alle ondernemers zien dat ook dan winkelcentrum Zilverkamp de moeite waard is om te winkelen. Alle producten en artikelen, die men dagelijks nodig zijn, zullen ruim voorhanden zijn. Er is extra ingekocht, het assortiment zal nog meer dan anders compleet zijn. Dat getuigt nog eens van een service! Maar... de ondernemers doen meer!

Vanaf dinsdag 24 april krijgt elke koper in winkelcentrum Zilverkamp een voucher, waarmee men een korting van 25 procent krijgt op de pannenkoeken bij het bekende restaurant Boerderij De Lande aan de Karstraat 91 in Huissen. Pannenkoeken eten doe je er in een geheel nieuwe stijl, in een smaakvol interieur. En de bijzondere ambiance van Boerderij De Lande zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Is dat niet klasse, dat je dit kunt op uitnodiging van de ondernemers van winkelcentrum Zilverkamp?

Deze actie van de ondernemers uit winkelcentrum Zilverkamp duurt twee weken en de voucher kan daarna nog gebruikt worden tot en met 30 juni 2018.

Koningsdag vrijdag 27 april zijn wij 's morgens geopend!