Afbeelding
Foto:

We gaan weer aan de slag in de tuin

Tuinvoordeel komt nu goed 'van Pas'!

GENDT – We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk kunnen we de tuin weer in. Tuinmeubels worden tevoorschijn gehaald maar... het echte genieten begint natuurlijk pas als de tuin er weer helemaal top bij ligt. Kom bij Tuincentrum en Hoveniersbedrijf De Pas nu profiteren van aantrekkelijk tuinvoordeel.

Het mooie van het voorjaar is dat in uw tuin alles weer tot leven komt. Maar ja, ook onkruid dus. Onkruid zult u moeten wieden maar als u de bodem daarna laat begroeien met een mooie bodembedekker, dan krijgt onkruid veel minder kans. Bij De Pas vindt u een ruim assortiment bodembedekkers, eenjarigen maar ook vaste planten. Profiteer nu van de vaste planten actie: tien vaste planten voor tien euro, er is keuze uit ruim 60 verschillende soorten vaste planten!

De prijzen zijn klein maar het assortiment is groot. Of u nu op zoek bent naar bomen, sierbeplanting, perkgoed of tuinaccessoires, met zoveel keuze vindt u vast en zeker wat u zoekt. En komt u er zelf niet helemaal uit, vraagt u dan gerust advies. De Pas staat bekend om de lage drempel en om de grote klantvriendelijkheid van het team. Sabine en Vincent zijn samen al jaren het gezicht van Tuincentrum en Hoveniersbedrijf De Pas. Samen met hun team staan zij graag voor u klaar om u te adviseren over uw tuinindeling of plantenkeuze. Komt u al gauw, dan kunt u ook nog profiteren van al het mooie tuinvoordeel! U bent van harte welkom aan de Angerensestraat 46 in Gendt. www.tuincentrumdepas.nl.