Jolanda Berends (midden) winnaar van de barbecue. Hanny  Leensen traint hard voor haar Run for Kika Marathon. (foto Sjaak Veldkamp)
Jolanda Berends (midden) winnaar van de barbecue. Hanny Leensen traint hard voor haar Run for Kika Marathon. (foto Sjaak Veldkamp) Foto:

Kika gesteund en

ook een barbecue gewonnen

GENDT/BEMMEL - Tijdens het straatfestival in Gendt heeft slagerij Buurman het publiek gratis laten kennismaken met kippendij van de barbecue. Gratis, inclusief een loterij voor een stoere rookoven barbecue. Maar wel met het vriendelijke verzoek een financiele bijdragen te geven voor Kika.

De BBQ is gewonnen door Jolanda Berends uit Oosterbeek. Samen met haar man was ze toevallig in Gendt en stuitte op het dorpsevenement van Winkeliers Vereniging Gendt. Hanny Leensen uit Bemmel voelt zich ook een beetje winnaar. Zij loopt zich uit de naad voor Kika. Zondag heeft ze bij Wim Buurman in de stand gestaan om gratis stokbrood met kippendij en groenten uit de delen. Op 4 november loopt ze in New York de Run for Kika Marathon, met als doel sponsorgeld bij elkaar te schrapen voor Kika. De stand van Wim Buurman heeft 300 euro opgebracht.