AED die onder andere te vinden is in dorpshuis De Tichel (foto: Leunen Fotografie)
AED die onder andere te vinden is in dorpshuis De Tichel (foto: Leunen Fotografie) Foto: Leunen Fotografie

'Houd Haalderen levend!'

HAALDEREN - Houd Haalderen levend! Met dit motto wil Platform Haalderen leeft! meer aandacht voor het bewerkstelligen van een van de eerste punten uit het dorpsontwikkelingsplan. Vele mensen gaven aan tijdens de startbijeenkomst, vorig jaar januari, dat nog te weinig mensen een AED kunnen gebruiken.

In samenspraak met Ehbo Bemmel-Haalderen zal er een AED-cursus plaats vinden voor Haalderse inwoners. Deze cursusavonden zullen plaatsvinden op donderdag 17 en 24 mei van 20.00 tot 22.30 uur in dorpshuis De Tichel. Om aan de cursus deel te kunnen nemen, moet men op beide dagen aanwezig zijn. De normale kosten bedragen 25 euro per persoon, maar door vergoeding van het platform zal dit nog slechts tien euro bedragen.
Aanmelden kan via haalderenleeft@gmail.com of via de facebookpagina ‘Haalderen leeft’. Na aanmelding ontvangt men de betalingswijze. "Wij hopen u ook te zien op deze avonden om zo Haalderen levend te houden! Let op! Er is nog maar een beperkt aantal plaatsen vrij." Er wordt nog gekeken om na de zomervakantie meer cursussen te organiseren.