Workshop over nieuwe privacywetgeving

ELST - Heeft jouw vereniging of stichting ook een nieuwsbrief? Of een ledenadministratie? Dan krijg ook jij te maken met de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) die eind mei ingaat. Misschien ben je er al druk mee bezig maar misschien heb je ook wel geen idee waar je allemaal aan moet denken. Wat mag wel en wat mag niet? De Oost-Betuwse Uitdaging helpt je graag met een workshop over de AVG op maandagavond 28 mei!

Michiel Nijenhuis van ProcesPartners is de gastspreker van deze avond. ProcesPartners levert IT-diensten bij zowel bedrijven als bij mensen thuis. Als specialist in netwerkbeheer kan Michiel je alles vertellen over de inhoud en gevolgen van de nieuwe privacywetgeving en wat dit voor jouw organisatie betekent.

De workshop AVG en privacywetgeving vindt plaats in het adviescentrum van de Rabobank Oost Betuwe in Elst. De start is om 19.00 uur. De workshop duurt tot uiterlijk 21.30 uur. Deelname is gratis voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties in de gemeente Lingewaard en Overbetuwe. Aanmelden kan via info@oostbetuwseuitdaging.nl onder vermelding van je naam en organisatie.

Stichting Oost-Betuwse Uitdaging bemiddelt in samenwerking tussen maatschappelijke organisaties en burgerinitiatieven enerzijds en het lokale bedrijfsleven in de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe anderzijds. In de KennisKaravaan van de Oost-Betuwse Uitdaging worden diverse (gratis) workshops voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties en initiatieven aangeboden in de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe. Meer informatie staat op www.oostbetuwseuitdaging.nl. Op de hoogte blijven van het werk kan ook via Facebook en Twitter.