Startbureau (foto deBol Bemmel)
Startbureau (foto deBol Bemmel) Foto: deBOL Bemmel

deBol junior avondvierdaagse

BEMMEL - Zoals je misschien wel weet, is het startbureau van deBol junior avondvierdaagse altijd heel mooi versierd. Dat willen we dit jaar ook weer doen, maar nu hebben wij jouw hulp daarbij nodig!

Wij willen jou vragen of jij een hele mooie Disney kleurplaat wilt kleuren. Wij nemen die kleurplaten mee naar de kraam van deBol op Koningsdag. Als jij dan komt inschrijven voor de A4Dgse, dan krijg je van ons zo'n mooie kleurplaat. Daarop staat dan vermeld wanneer en waar je 'm gekleurd en al kunt inleveren. En dan hangen wij al die mooie kleurplaten in het Startbureau op. Dan zul je zien dat het er weer heel mooi uit gaat zien!

Heb je zelf een mooie Disney-kleurplaat? Kleur die dan heel mooi in en neem hem mee op Koningsdag! Dan bewaren wij hem voor je en hangen hem dan bij de A4D op!

Zien we jou ook bij de deBol-kraam op Koningsdag? Kom je ook tussen 12.00 en 17.00 uur inschrijven? Op deze Koningsdag bedraagt het inschrijfgeld 5,00 euro per persoon, ook de begeleiding betaalt inschrijfgeld. Natuurlijk zijn er, zoals je van ons gewend bent, ook in mei nog voor-inschrijvingsdagen. Daarover vertellen we later weer wat meer. Kom inschrijven op Koningsdag en doe mee!