Gevonden

GENDT - Huissleutel gevonden op 18-04 in de Wilhelminastraat ter hoogte van de AH. Adres is bij de redactie bekend.

Zonnebloemloterij in Gendt

GENDT - Vanaf 19 april gaat de landelijke Zonnebloemloterij weer van start. Al een aantal jaren op rij kiest Zonnebloem Gendt ervoor om met haar vrijwilligers twee data te kiezen om zoveel mogelijk loten te verkopen.

De afdeling Gendt onderneemt dat dit jaar op dinsdag 24 en woensdag 25 april. Op deze avonden komen de vrijwilligers langs de deur met de loten. Tachtig eurocent per lot gaat naar de afdeling. Dit geld wordt gebruikt om weer mooie activiteiten voor de fysiekbeperkte gasten te ontplooien. Vanaf 18.00 uur gaan zij van start.

Mooie opbrengst collecte Reumafonds Haalderen

HAALDEREN - Het Reumafonds is alle collectanten en bewoners van Haalderen dankbaar voor de grote inzet en bijdrage aan weer een fantastische opbrengst van de collecte.

In de landelijke collecteweek is in Haalderen in totaal 747,98 euro opgehaald. Mede dankzij deze steun kan het reumafonds middelen blijven inzetten voor de bestrijding van reuma, het geven van voorlichtingen en het behartigen van de belangen van mensen met reuma.

Open Eetcafés

Lingewaard

LINGEWAARD - De komende periode organiseert SWL weer Open Eetcafés in Lingewaard. Je kunt terecht bij de volgende eetcafés om gezellig samen een vorkje te prikken:

Dinsdag 1 mei - 17.30u - SWL, Cuperstraat 9, Bemmel

Woensdag 2 mei - 17.30u - RKHVV, Blauwenburcht 1, Huissen

Donderdag 3 mei - 17.30u - Providentia, Dorpsstraat 5, Gendt

Voor vier euro kunnen inwoners van Lingewaard aanschuiven voor een lekkere maaltijd (inclusief koffie na afloop) die geheel bereid wordt door vrijwilligers. Iedereen die mee wil eten kan zich telefonisch aanmelden op maandag - donderdag tussen 10.00 en 16.00u via het SWL Meldpunt, telefoonnummer: 088 2552555. Inschrijvingen buiten deze tijden, via voicemail of via mail worden niet geaccepteerd. Vanwege het beperkte aantal zitplaatsen wordty aangeraden we aan om op tijd te bellen. Mocht het volgeboekt zijn, dan kun je je aanmelden voor de week er op.

Het maandmenu staat op www.swlingewaard.nl onder 'ParticipatiePunten'. Klik daar op het juiste ParticipatiePunt om het bijbehorende eetcafé te zien.