Trudi Ploem legt de boule op de but (foto: G. Startman)
Trudi Ploem legt de boule op de but (foto: G. Startman) Foto: G. Startman

Kom een keertje boulen

op Het Kampstuk...

HUISSEN – Bij jeu de boulesclub Lingewaard wordt de binnenboel wat opgeknapt. Maar daar ondervonden de spelers op dinsdagmiddag 17 april geen centje pijn van. Want ze konden lekker buiten aan de slag bij een zalig lentezonnetje. Twee partijen spelen met desgewenst een pauze tussentijds. Dat duurt ongeveer twee keer 30 tot 45 minuten.

Jeu de boulesclub Lingewaard stelt net als het vorig jaar zijn banen weer open voor eenieder die het spelletje nog niet kent. "Elke dinsdag vanaf 13.30 uur bent u welkom en helpen wij u op weg. Wij hebben eventueel ook boules te leen en vooraf aanmelden is niet nodig. U mag vier keer meespelen zonder enige kosten. Daarna staat het u vrij om wel of niet lid te worden van onze vereniging. De kosten van het lidmaatschap vallen trouwens alleszins mee.

Lekker bewegen in de buitenlucht, gezonder kan het al niet. Aanbevolen door de Nederlandse Vereniging Van Huisvrouwen. Zelfs als u wat minder vlot ter been bent lukt jeu de boules meestal nog wel. Bovendien bent u weer een middag onder de pannen. Want op een mooie dag komen er al gauw een twintig mensen op af. En dan is het gezelligheid troef. Kom dus eens kijken, want zelfs dat is leuk.

Wij zijn gevestigd aan Het Kampstuk 23, Huissen (bij de brandweerkazerne.) Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerie Startman 06 20691224. Of kijkt u op www.jbcl.nl."