Klootschieten (foto: Sjaak Veldkamp)
Klootschieten (foto: Sjaak Veldkamp) Foto: Foto Sjaak Veldkamp

Klootschieten in Hulhuizen

HULHUIZEN - De organisatie van Hulhuizen 200 gaat door! Het eerste open kampioenschap Klootschieten Hulhuizen is een feit. Plezier voor het hele gezin!

Enthousiasme is een van de belangrijkste kernwaarden voor het H200 team. Na een spetterend feestjaar blijkt dat organiseren in de genen zit. We gaan hiermee door. Pinksteren is een feest van de Hulhuizenaren en voor iedereen die zich verbonden voelt met Hulhuizen, aldus de organisatie H200. Voorwaarden is wel dat de hele familie eraan kan deelnemen. Op 20 mei staat er het ‘1e open kampioenschap klootschieten Hulhuizen’ gepland. Een sportiviteit voor jong en oud. De locatie waar dit allemaal plaatsvindt is café-zaal Concordia aan de Waaldijk in Hulhuizen. Aansluitend is er een bbq gevolgd door een feestavond met livemuziek. Geef je op als team en doe mee aan dit spektakel of kom gezellig op de bbq en/of feestavond!

Teams van minimaal zes personen kunnen zich tot 12 mei aanmelden. Stuur een mailtje naar hulhuizen200@gmail.com Deelname Klootschieten kost vijftien euro per team.