Afbeelding
Foto:

Groen-presentatie succesvol!

HUISSEN - Afgelopen weekend heeft AB Oost Huissen een open dag gehad voor kandidaten die graag in het groen aan de slag willen gaan! Het groenseizoen is namelijk volop losgebarsten en wij, AB Oost, staan te popelen om deze gemotiveerde aan de slag te zetten.

"Heb jij altijd al in het groen willen werken, maar simpelweg de kans niet gekregen? Maar beschik jij wel over de juiste mentaliteit maar niet over de bijbehorende certificaten? Dan is dit jouw kans! Heb je afgelopen weekend niet de tijd gehad om de groen presentatie bij te wonen? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden om alsnog het opleidingstraject in te gaan, let wel op want deze opleiding is van 30 april - 4 mei!

AB Oost is bij velen bekend als dé partner binnen de agrarische sector. Hoewel hierin onze roots liggen, opereren we daarnaast in zeer uiteenlopende branches (grond, weg en waterbouw, Veterinair, Logistiek, Groenvoorziening enzovoort).

AB Oost is al jarenlang veel meer dan alleen 'een uitzendbureau'. "Wij gaan verder, daar waar de meeste bureaus stoppen met hun dienstverlening. Wat ons maakt, komt voort uit onze historie, maar vooral uit onze mentaliteit en ambitie. We denken in oplossingen en kansen en vooral in samen én met elkaar! Ben je op zoek naar een andere baan maar hoeft dit niet perse in het groen te zijn? Neem dan ook gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Meld je direct aan om een sollicitatie gesprek in te plannen via mailadres infohuissen@aboost.nl en stuur jouw CV mee!"

Bernice Sangers, Roel Remers en Debbie Brugman zien je graag op de Primulalaan 2 in Huissen.