Afbeelding
Foto:

Modekoopzondag 'Bemmel in de Mode' groot succes

BMMEL - De jaarlijkse modekoopzondag met als thema 'Bemmel in de Mode' is weer een groot succes geweest. Zowel de grote voorjaarsmarkt als de prachtige modeshows hebben de vele bezoekers, mede door het mooie weer, een prachtige zondagmiddag bezorgd.

Niet alleen de nieuwste kleding voor jong en oud, maar ook alle nieuwtjes op het gebied van haarmode, schoenen, brillen en accessoires zorgden voor twee spectaculaire shows. Ook voor de kinderen was er van alles te beleven. Op de terrassen van de horecaondernemers was het gezellig druk. Bemmel in de Mode is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een smaakvol en goed georganiseerd evenement. Dus welverdiende complimenten voor de organisatoren zijn zeker op z'n plaats. De slogan van de ondernemersvereniging 'Beleef Bemmel' is ook deze keer weer helemaal waargemaakt.

Op zondag 8 juli wordt in samenwerking met het Smartlappenkoor Lingewaard weer het evenement 'Bemmel Zingt' gehouden. Zet deze datum maar vast in de agenda, want ook dat belooft weer een prachtig spektakel te worden.