Afbeelding
Foto:

Koningsdag in De Zilverkamp

HUISSEN - Op vrijdag 27 april van 9:00 tot 14:00 uur wordt er in De Zilverkamp groots koningsdag gevierd. Er zijn diverse activiteiten voor jong en oud, zoals een fietsoptocht door de wijk, een rommelmarkt en kinderspelen. Iedereen is welkom.

Programma Zilverkamp:

9:00 uur verzamelen en opstellen voor de optocht met versierde fietsen, driewielers, bolderkarren, kinderwagens, steps, kortom alle ongemotoriseerde voertuigen die met één of meer wielen kunnen rijden. Er zijn prijzen voor de kinderen die hun voertuig (al dan niet met behulp van papa en/of mama) hebben versierd!

09:15 – 9:45 uur Optocht door de wijk onder muzikale begeleiding van scoutingband Huissen en Sint-Bavo Angeren. Daarna prijsuitreiking op het schoolplein van De Zilverzwaan.

10:00 uur officiële opening van de kinderspelen en de rommelmarkt. Op het schoolplein zijn volop leuke spellen te doen voor kinderen van alle leeftijden. DJ Nick verzorgt de muziek.

11:30 – 12:00 uur Dans-demonstratie, op het plein, door dansgroepen van Sportsereen.

14:00 uur einde van de rommelmarkt en de kinderspelen.

Deze activiteiten worden mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers, onder leiding van wijkvereniging De Zilverkamp. Meer informatie over de koningsdagactiviteiten van wijkvereniging de Zilverkamp en de regels van de rommelmarkt staan op www.zilverkamp.nl.