Afbeelding
Foto:

Dressuurwedstrijd Koningsdag

HUISSEN - Op Koningsdag organiseert rijvereniging en ponyclub De Valom ook dit jaar weer de Lingewaard Cup, waarbij er gestreden wordt om de titel 'Lingewaard Kampioen'. Dit evenement vindt plaats op het terrein van Ruitersport Centrum Huissen, Karstraat 34b in Huissen.

Het wordt een wedstrijd in een gezellige, ontspannen sfeer. Vooral voor de jonge deelnemers een feestje om mee te doen. De wedstrijdklassen bestaan uit: Ieniemienie Bixie dressuur (3 tot 6 jaar); Bixie dressuur, klasse AA, A en B1; Pony's dressuur B - M2; Paarden dressuur B - M2. Voor de Bixie dressuur A en B1 geldt, net zoals bij de dressuur B - M2, dat de allerbeste uit iedere klasse mogen overkampen. Tijdens de overkamp wordt beslist wie de beste is.

Er zijn drie kampioenstitels en wisselbekers te vergeven: Lingewaard Kampioen Bixie Dressuur; Lingewaard Kampioen Dressuur Pony's; Lingewaard Kampioen Dressuur Paarden. Ook ontvangen de drie Lingewaardkampioenen een beker, beschikbaar gesteld door Stinase.

"Je kan meedoen met je eigen paard of pony, ook als je geen lid bent van een vereniging en je wel eens een keer wil oefenen en ervaring opdoen op een wedstrijd. Aanmelden kan nog tot en met 20 april. Mail je naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, naam pony of paard en klasse, eventueel naam vereniging naar aanmelden@valomrijvereniging.nl."