Floris en Florientje-speurtocht op kasteel Doornenburg

DOORNENBURG - Vanwege het grote succes van vorig jaar is er op zondagmorgen 29 april weer een Floris en Florientje-speurtocht op kasteel Doornenburg.

"Wij hopen veel dappere jonge ridders, jonkvrouwen en speurneuzen te mogen begroeten, vooral kinderen van drie tot zes jaar. Samen met hen vertellen en spelen we opnieuw een spannend verhaal van Floris en Florientje. Zij hebben namelijk heel veel trek in lekkere dingen. Frietjes? Snoeppaprika? Poffertjes? Wafels? Water uit de gracht? Hebben jullie ook zo’n trek? Komen jullie dan mee speuren op kasteel Doornenburg? En we doen natuurlijk ook leuke spelletjes! En... wie durft en wil, kan tot ridder geslagen worden! Het is extra leuk als je verkleed komt.

Er zijn twee uitvoeringen op 29 april: om 10.00 en 11.30 uur. De entreeprijs inclusief consumptie is zes euro. Reserveren is noodzakelijk. Via coördinator@kasteeldoornenburg.nl. Iedereen krijgt per mail een bevestiging (of melding als het vol is). Gereserveerde plaatsen zijn vijftien minuten voor aanvang ophalen in de museumwinkel, op de binnenplaats van het kasteel.

Broertjes en zusjes, mama, papa, opa of oma mogen ook meekomen (maximaal twee volwassenen per gezin).