Afbeelding
Foto:

De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween...

HUISSEN - De protestantse kerk in Huissen is dit jaar met een nieuw initiatief gestart. Een keer in de twee maanden is er een ontmoetingsmiddag (voor jong en oud). De vorige keer vertelde kerkmusicus Herman Schimmel over de Passionen van Bach. Dit keer houden we een filmmiddag.

Op maandag 23 april wordt de film ‘De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween’ vertoond. Het is een Zweedse film van Felix Herngren uit 2013, gebaseerd op het gelijknamige boek van Jonas Jonasson uit 2011.

Allan wordt 100 en dat zal groots gevierd worden in het bejaardenhuis. Maar de jarige zelf vindt dat hij de tijd die hem rest beter kan besteden. Pers en burgemeester hebben het nakijken! Allan beleeft vervolgens het ene na het andere avontuur met gangsters, explosieven en een olifant. En zien we Allan in wel heel toevallige ontmoetingen met beroemdheden uit 100 jaar wereldgeschiedenis. Dwaze situaties, humoristische ontmoetingen en een bonte verzameling levensherinneringen. De kerk is open vanaf 14.00 uur, de film start om 14.30 uur. Voor info: Matthijs Glastra, 06 21294143, matthijsglastra@kpnmail.nl.

Kerkdienst protestantse gemeente Huissen

Zondag 22 april 2018, 10.00 uur, voorganger ds. Matthijs Glastra. U bent van harte welkom tijdens onze erediensten en ontmoetingsmiddagen. Dat geldt ook voor de wekelijkse vrijdagmiddaginloop van 14-16 uur en thema-avonden. Kerkgebouw, Raadhuisplein 35, Huissen.