(foto: Sjaak Veldkamp)
(foto: Sjaak Veldkamp) Foto:

Een stoere barbecue van Slagerij Buurman

GENDT - Geen puzzel oplossen, geen prijsvraag, maar een paasactie met gratis een verloting. Slagerij Wim Buurman, misschien wel dé barbecuespecialist van Lingewaard, heeft in zijn winkel is in Bemmel, Gendt en Huissen elk een stoere barbecue verloot.


Voor de winnaars kan het feest op een mooie zomerse dag beginnen, zegt Wim Buurman. In de winkel in Gendt is Xandra Janssen uit Doornenburg de gelukkige. In Bemmel is de stoere bbq gegaan naar Alex te Dorsthorst uit Arnhem (!). De trekking in Huissen is positief uitgevallen voor Th. Muller uit Huissen.

Het team van Slagerij Buurman wenst de winnaars een fijne zomer en vele dagen plezier van een gezellige en smakelijke BBQ.

Informatie- en lesavond jeugdvissen Huissen

HUISSEN -De jeugdcommissie van hengelsportvereniging Sint-Petrus uit Huissen organiseert op dinsdagavond 24 april een informatie- en lesavond in de lokale Welkoop.

Er zal les worden gegeven door de vismeesters van de vereniging waarna de kinderen zelf ook aan de slag zullen gaan met de basisvaardigheden van het vissen. Deze informatie- en lesavond is gratis en voor iedereen toegankelijk tot en met 14 jaar.

Inloop is mogelijk vanaf 18:15uur. Aanvang 18:30 uur; de avond duurt tot ongeveer 20:30 uur bij de Welkoop aan de Huismanstraat 44 in Huissen. Meer informatie komt op http://hsvstpetrus.mijnhengelsportvereniging.nl te staan én op de Facebookpagina.