Een zomers welkom in Doornenburg

voor Lingewaardse mantelzorgers

DOORNENBURG - Op zaterdag 2 juni staan diverse vrijwilligers in Doornenburg klaar om de mantelzorgers uit de gemeente in het zonnetje te zetten. Samen met Stichting Welzijn Lingewaard organiseren zij een leuke en ontspannende dag voor alle mantelzorgers van jong tot oud.

Vanuit het schuttersgebouw Gijsbrecht van Aemstel aan Kerkstraat 9 starten diverse activiteiten. Om 9.30 uur wordt gestart met een vers bakje koffie/ thee en iets lekkers. Je kunt dan ook een kijkje nemen in het schuttersgebouw met opgestelde kruisbogen. Voorzitter Geert Claassen neemt je mee in de rijke geschiedenis van schutterij Geijsbrecht van Aemstel en voordat de activiteiten rond 10.30 starten zal de dag geopend worden met een kanonschot op het plein. Daarna kun je deelnemen aan diverse activiteiten zoals kruisboogschieten, luchtgeweerschieten, jeu de boulestoernooi, heerlijk wandelen langs historische plekjes in het dorp of een struinwandeling maken in De Klompenerwaard. Tijdens een yogales kan je tot totale ontspanning komen. Om 13.00 uur wordt de dag afgesloten met een lunch.

"Ben je mantelzorger voor je partner, vader, moeder, kind of buur en bedraagt deze zorg meer dan acht uur per week? Dan is deze dag speciaal voor jou. In verband met de organisatie van deze dag is het van belang dat je je vóór 10 mei aanmeldt via SWL Meldpunt: 088 2552555 of via de mail: meldpunt@swlingewaard.nl. Graag bij aanmelding vermelden aan welke activiteit je wilt deelnemen."