Afbeelding
Foto:

Feestelijke heropening
Huessensche Poort Optiek

HUISSEN – Op vrijdag 13 april bent u van 18.00 tot 20.00 uur van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje een kijkje te komen nemen en... misschien gaat u wel met een dinercheque naar huis!

Huessensche Poort Optiek is één van de vier vestigingen van Polman Opticiens en al 23 jaar gevestigd aan de Langstraat 64. Polman Opticiens is een familiebedrijf waarvan Hans en Annemiek de grondleggers zijn. 'Deze metamorfose was nodig om alle vier vestigingen dezelfde herkenbare uitstraling te geven. Het oogt nu veel lichter en eigentijds', aldus Annemiek. Uiteraard kunt u er blijven rekenen op de deskundigheid van het vertrouwde team van opticiens en audiciens. Daarbij maakt optometrie dit specialistenaanbod compleet.

Huessensche Poort Optiek staat bekend als dé Varilux-specialist van de regio en om het leveren van hoogwaardige kwaliteit. Zowel in producten als ook in service. U kunt zelfs gehaald en gebracht worden als u daartoe zelf niet in staat bent. In het smaakvolle assortiment vindt u gerenommeerde merken zoals Ray-Ban, Cartier, Silhouette, Adidas en Bentley. Een nieuwe bril is echter niet voor iedereen haalbaar...

Daarom steunt Polman Opticiens Stichting Leergeld, Stichting Emefa en de Voedselbank! Hans: 'Als iemand via de Voedselbank bij ons komt met een bril die met plakband is gerepareerd, dan geeft het ons een nog fijner gevoel als wij voor een nieuwe bril kunnen zorgen.'

Komt u 13 april een kijkje nemen? Er is een bijzondere actie: bij iedere aankoop in april krijgt u een dinercheque, ter waarde van tien procent van uw aankoopbedrag! U wordt graag gezien bij Huessensche Poort Optiek Huissen. www.polmanopticiens.nl.