Deelnemers deBOL JUNIOR Avond-4-Daagse (foto: deBol Bemmel)
Deelnemers deBOL JUNIOR Avond-4-Daagse (foto: deBol Bemmel)

deBol Junior Avond-4-Daagse komt er weer aan

BEMMEL - Heb jij er ook weer zo’n zin in? In die gezellige Avond4Daagse bij deBol in Bemmel? Wij wel! We zijn al heel erg druk met de voorbereidingen want op dinsdag 29 mei gaat-ie alweer voor de elfde keer van start.

Alle kinderen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom. Maar als je nog geen 8 jaar bent, mag je alleen onder begeleiding van een volwassene mee doen.
deBol heeft altijd een thema tijdens de Avond4Daagse en dit jaar hebben wij gekozen voor het thema ‘Met plezier in beweging!’ En dat geldt natuurlijk voor iedereen; ook als je niet meer op de basisschool zit, kun je met ons meewandelen. Jong of (wat) oud(er), iedereen mag meedoen en is van harte uitgenodigd om mee te wandelen met deze oer-gezellige Avond-4-Daagse.

Inschrijven
"De eerste voorinschrijving wordt gehouden op Koningsdag. Op het Kinkelplein hebben wij dan een speciale deBol Junior Avond-4-Daagse-kraam ingericht waar je tussen 12.00 en 17.00 uur kunt inschrijven. Iedereen (dus ook de begeleiding) betaalt inschrijfgeld. Je betaalt bij voorinschrijving 5,00 euro per persoon. Ook in mei zijn er nog enkele voor-inschrijf-momenten, daarover lees je binnenkort meer. Kom ook inschrijven op Koningsdag en doe mee aan deze supergezellige Avond-4-Daagse in Bemmel.

Als je meer informatie wilt, neem dan even contact op met deBol; per e-mail: stichting.debol@planet.nl of telefonisch 06 27507051 (Bep) of 0481 464591 (Anita). Ook op www.debolbemmel.nl staat informatie."