Afbeelding
Foto:

Huissen in vogelvlucht tijdens de koffieochtend Zilverkamp

HUISSEN - Op donderdagmorgen 5 april zijn inwoners van de Zilverkamp weer vwelkom tijdens de maandelijkse Koffieochtend. Het ontmoetingsmoment waar inwoners elkaar iedere eerste donderdag van de maand kunnen treffen.

Onder het genot van een vers kopje koffie of thee komen buurtbewoners met elkaar in contact en praten even bij. Vrijwilligers van het wijkplatform en ParticipatiePunt zijn aanwezig en iedere maand is er een gastspreker die iets komt vertellen. Op donderdag 5 april is dit Hans Wienk. Hij komt vertellen over de geschiedenis van Huissen en neemt de bezoekers mee op een vogelvlucht door Huissen aan de hand van oude luchtfoto’s.

Neem de buurvrouw/-man of kennis mee en schuif gezellig aan bij de volgende koffieochtend op donderdag 5 april (10.00-12.00 uur) in De Kuul in Huissen. Iedereen is welkom van jong tot oud!

Heeft u vragen die niet kunnen wachten tot de koffieochtend? Bij het ParticipatiePunt Huissen kunt u terecht voor al uw vragen over welzijn en zorg voor elkaar. Kom langs op woensdagmiddag van 14.00-16.00 uur. Het ParticipatiePunt Huissen centrum is gevestigd in de Lange Kerkstraat 15 in Huissen centrum. E-mailen of bellen kan ook: pphuissen@swlingewaard.nl of 088 2552530.