Vlinderfonds steunt Knotgroep Roswaard

DOORNENBURG - Dankzij een substantiƫle bijdrage van het Lingewaardse Vlinderfonds is knotgroep Roswaard uit Doornenburg weer voorzien van nieuw, professioneel zaaggereedschap.

De oude zaagbladen waren na de nodige seizoenen van intensief gebruik, dringend aan vervanging toe. Aangezien de knotgroep amper inkomsten heeft, werd er aangeklopt bij het Vlinderfonds. Gezien de doelstelling van knotgroep Roswaard -en de inzet van liefst 25 vrijwilligers waaruit deze natuurwerkgroep bestaat- werd het verzoek ruimhartig gehonoreerd.

Eind vorige maand is het nieuwe gereedschap aangeschaft en konden de vrijwilligers op de laatste werkdagen van het inmiddels voorbije seizoen toch nog een paar keer met de nieuwe zagen aan de slag gaan. Mede dankzij het Vlinderfonds is de knotgroep voor de komende jaren weer verzekerd van goed materiaal.

Ook zin om lid te worden van Knotgroep Roswaard? Neem contact op met de coƶrdinator van de club: Gert Huting. (gertjanszoon@hotmail.com of 0481 421522) Het knotseizoen loopt van november tot en met maart en er wordt gewerkt van 9.00 tot 12.00 uur op de 1e en 2e zaterdag van de maand.