Skeeleren op de baan b.o.d. de Sprinters. (Foto: Henk Rutgers)
Skeeleren op de baan b.o.d. de Sprinters. (Foto: Henk Rutgers)

Infoavond skeeleren door

b.o.d. De Sprinters in Bemmel

BEMMEL - Op 29 maart verzorgt de afdeling Skeeleren van b.o.d. De Sprinters een informatieavond voor jeugd (vanaf 7 jaar) en volwassenen. De avond is van 19.30 tot 20.30 uur in het clubhuis van b.o.d. De Sprinters aan het Drieske 7 in Bemmel.

Tijdens de informatieavond staan kennismaking met de skeelersport en de vereniging centraal. De belangrijkste onderwerpen die avond zijn: materiaal en veiligheid, werkwijze van de trainingen en opzet en duur van het seizoen. Tijdens de avond zijn ook de leden van b.o.d. De Sprinters aanwezig die na de infosessie alvast een paar rondjes op de baan zullen rijden. Dit laatste geldt overigens niet voor nieuwe leden, die kunnen hun eerste rondjes rijden bij de eerste training van het seizoen op donderdag 5 april (19.15-20.45 uur).

b.o.d. De Sprinters is een echte familievereniging waar jong (vanaf 7 jaar) en oud(er) gelijktijdig kan skeeleren onder begeleiding van professionele trainers. Skeeleren wordt pas echt leuk als je beschikt over de juiste techniek waardoor je met minder moeite veilig grotere afstanden kunt afleggen. Inmiddels ook zin gekregen om te gaan skeeleren? Kom naar de informatieavond of kijk voor meer informatie op www.boddesprinters.nl of stuur eventuele vragen naarskeelers@boddesprinters.nl.