De cast en begeleiding van Jeugdtheater StairKees uit Huissen (Foto: Jenny Eslava Photography)
De cast en begeleiding van Jeugdtheater StairKees uit Huissen (Foto: Jenny Eslava Photography)

Groot succes voor Jeugdtheater StairKees

HUISSEN - Zeven uitverkochte voorstellingen van het zelfgeschreven stuk ‘Puck van de Slettenflat’ door Jeugdtheater StairKees uit Huissen.

Wat een enorm compliment voor alle leden en hun begeleiders. Wat een opsteker voor het vele werk dat is verricht om van deze voorstelling een succes te maken. Van het verrassende decor, de kostuums, de liedjes en dansjes, alles door de deelnemers zelf bedacht en uitgevoerd.

Als er dan een extra voorstelling bij komt en deze ook weer is uitverkocht, slaat de hele app-groep van StairKees op tilt. Het begon al met de première. Een zaal die constant in een deuk lag om de vele grappen die over het toneel rolden. Het verhaal van Puck, die gaat studeren en op kamers gaat in de Slettenflat, samen met haar wekker, nietmachine en Jezus aan het kruis. Het ensemble waaraan elf kinderen mee deden. De drie volwassen spelers die een gastrol hadden.

Het was één groot feest in Theater Kees. Een dik verdiend applaus voor deze groep. En we kijken alweer uit naar de volgende productie. Zou je zelf ook eens willen zien wat het allemaal inhoudt? Neem dan contact op via www.theater-kees.nl. Wie weet sta jij volgend jaar te schitteren op de vloer.