Afbeelding
Foto:

Iedere klant laten stralen,

Hairfashion Suus is er geknipt voor!

GENDT – Het is bijna 12½ jaar geleden dat Susan Arends Hairfashion Suus opende in de Dorpsstraat. Blijkbaar was de vraag naar professioneel vakmanschap groot, want al snel was de kapsalon te klein voor het aantal klanten dat maar bleef groeien. Een groter pand aan de Sint-Maartenstraat 40 in Gendt werd toen de nieuwe stek.

Oog voor details. Dat is kenmerkend voor Hairfashion Suus. Dat zie je al direct als je de smaakvol ingerichte kapsalon binnenstapt. Zowel voor dames als voor kinderen is het zo ingericht dat je jezelf al gauw 'thuis' voelt en voor de heren is er zelfs een heuse 'Mancave'. Maar belangrijker nog; oog voor details zie je ook terug in de vakkennis van het team en dat begint altijd met goed te luisteren naar de klant. De tijd die aan jou wordt besteed, zegt al iets over de service en het kwaliteitsniveau. Je persoonlijke wensen, je haartype en gezichtsvorm zullen worden meegewogen in een deskundig advies.

Bij Suus werken alleen ervaren kapsters die een hoogwaardige opleiding hebben genoten en beschikken over uitstekende productkennis, met name van het merk Keune, waar Hairfashion Suus ambassadeur van is. De basis van mooi haar ligt immers bij het gebruik van kwalitatieve haarproducten en bij hoe goed het is geknipt. En dat is wat waard. Men zegt niet voor niets: 'Zit je haar goed, is je dag goed!'

Nog niet eerder bij Suus geweest? Volg Suus dan op Facebook en blijf op de hoogte van leuke acties. Momenteel is er speciaal voor de heren een actie: knippen voor slechts 17,50 euro en iedere woensdagmiddag: kinderen tot en met 12 jaar knippen voor 13,50 euro! Bel voor een afspraak: 0481 423007 en ervaar het verschil bij Hairfashion Suus.