(foto: Fotostudio Dmp)
(foto: Fotostudio Dmp) Foto:

Het fietsseizoen begint heel aantrekkelijk bij Rijwielhuys Lingewaard

Koop een fiets en rijdt weg in een Maserati!

HUISSEN – Heeft u al lentekriebels? Weer mooie fietstochten maken of wat dacht u van heerlijk toeren op een scooter dit voorjaar? Kom op maandag 2 april dan eens een kijkje nemen bij Rijwielhuys Lingewaard. Het wordt een feestelijke dag met wel héél bijzondere acties...

U kunt profiteren van 15 procent korting op alle (elektrische) fietsen en ook op scooters worden alleen die dag diverse kortingen gegeven. En als u op tweede paasdag slaagt bij Rijwielhuys Lingewaard, maakt u ook nog kans op een zeer speciale belevenis. Aan het einde van de middag wordt er via een verloting een winnaar of winnares bekend gemaakt die mag gaan kiezen: of u kiest voor een beautypakket; daarin zit onder andere een behandeling in een gerenommeerde kapsalon en tanden bleken bij een professionele salon, of u kiest ervoor om de brullende motoren van een Maserati zelf onder controle te mogen houden. Zelf rijden in deze spectaculaire sportwagen is een belevenis die menigeen op de bucketlist heeft staan!

Bart Derksen, eigenaar Rijwielhuys Lingewaard, bedacht deze ludieke manier niet alleen om het nieuwe aanbod van (elektrische) fietsen en scooters onder de aandacht te brengen: 'We maken er een feestelijke middag van met een hapje en een drankje, zodat men ook eens kennis kan maken met wie ik nu eigenlijk ben. Ik heb in januari Tweewielercentrum Koos Huberts overgenomen en men is wellicht wel benieuwd wat Rijwielhuys Lingewaard te bieden heeft. Dat gaat verder dan alleen het assortiment. Dat gaat vooral ook over service, kwaliteit, garantie en vakkennis, dus ik nodig iedereen van harte uit op tweede paasdag tussen 12.00 en 17.00 uur aan de Julianastraat 52 in Huissen. www.rijwielhuyslingewaard.nl (Ook op Facebook, Instagram en LinkedIn)