Jong en oud in actie (foto: Wil Molenkamp)
Jong en oud in actie (foto: Wil Molenkamp) Foto: Wil Molenkamp

Mini-Maxi volleybaltoernooi Setash

HUISSEN - Donderdag 8 maart was het weer tijd voor het jaarlijkse mini-maxi toernooi in sporthal De Brink van volleybalvereniging Setash uit Huissen. Alle jeugdleden mochten een ouder of andere 'maxi' uit hun familie- en vriendenkring meenemen om samen de strijd aan te gaan tegen hun teamgenoten om de felbegeerde titel, mini-maxi 2018, binnen te halen.

Na een pittige warming up onder leiding van de jeugdtrainers, die de 'maxi’s' zichtbaar meer moeite kostte dan de 'mini’s', gingen de wedstrijden van start. De opkomst was dit jaar ongekend groot, waardoor er op liefst vier jeugdniveaus diverse wedstrijden gespeeld werden. Na afloop gingen de winnende 'mini’s' naar huis met een medaille en een vermoeide, maar trotse 'maxi'. De perfecte organisatie lag zoals elk jaar in handen van enkele ouders en trainers die -geheel vrijwillig- dit toernooi tot een jaarlijks terugkerend hoogtepunt van Setash maken.

Lijkt het je leuk om ook een keer mee te volleyballen? Bij Setash is er CMV, Cool Moves Volleybal. Spelenderwijs leren volleyballen vanaf 7 jaar, samen met leeftijdsgenoten onder begeleiding van enthousiaste jeugdtrainers. Het is mogelijk om vier keer gratis mee te training in de sporthal De Brink in Huissen. Aanmelden kan via de website www.setash.nl.