Bloemen houden van mensen (foto: De Minkhof)
Bloemen houden van mensen (foto: De Minkhof) Foto: De Minkhof

Bloemschikken en paasbrunch

BEMMEL - Bloemen houden van mensen Wilt u ook genieten van een eigengemaakt bloemstuk, dan kunt u zich inschrijven voor een workshop bloemschikken op woensdagmiddag 28 maart van: 13:30 tot 16:00 uur.

Het enige wat u hoeft mee te nemen is een schaaltje, een tangetje en een scherp mesje als gereedschap. Voor de bloemen, ideeën en overige wordt gezorgd! De kosten bedragen 8,50 euro bij inschrijving te voldoen uiterlijk 26 maart bij De Minkhof, Molenwei 57 (einde Flierenhofstraat/dijk), Bemmel.

Paasbrunch

"Op tweede paasdag, maandag 2 april, is De Minkhof geopend en genieten we samen van een originele paasbrunch! Het wordt al een traditie om samen te genieten van het voorjaar en natuurlijk van een heerlijke uitgebreide paasbrunch. Wij willen nog niet teveel verklappen, maar de befaamde kookgroep gaat groots uitpakken!"

De kosten voor deze ochtend/middag van 11:00 tot 14:30 uur bedragen eenmalig tien euro, bij inschrijving te voldoen. Kaartjes zijn al te koop bij de dagcoördinator. Inschrijven voor de paasbrunch kan uiterlijk vrijdag 30 maart. Dit kan bij De Minkhof op onderstaande openingsdagen: 0481 357185 (alleen op maandag, woensdag en vrijdag). Meer info staat op www.minkhof.nl.