Moeder Aarde (steen en Epoxy E30)
(foto: Mathieu Geurts)
Moeder Aarde (steen en Epoxy E30) (foto: Mathieu Geurts) Foto: Mathieu Geurts

KunstLokaal terug in centrum van Bemmel

BEMMEL - In het pand waar tot voor kort 'Vis en Kip' gevestigd was, wordt door de leden van de Kunstgroep Bemmel hard gewerkt om de sporen (en geuren) van de vorige gebruiker weg te werken. De winkel biedt vanaf eind maart onderdak aan KunstLokaal.

Het zal inmiddels al de derde locatie worden waar de leden van de Kunstgroep hun werk aan het Bemmelse publiek kunnen tonen: eind 2013 namen zij hun intrek in het winkelcentrum Assenburg, vervolgens konden zij tot de zomer 2017 gebruik maken van de voormalige ABN AMRO bank.

Nu keren zij terug in De Assenburg, op een prominente plaats aan de Promenade. Vanaf vrijdag 30 maart zal de galerie iedere vrijdag en zaterdag plus alle koopzondagen geopend zijn van 11.00 tot 17.00 uur. Tijdens de openingsuren zal altijd één of meer leden van de Kunstgroep aanwezig zijn om bezoekers te ontvangen en desgevraagd toelichting te geven op het gepresenteerde werk. Er zal veel nieuw werk te zien zijn.

De Kunstgroep telt op dit moment veertien leden, die actief zijn in diverse disciplines: schilderijen, etsen, viltsculpturen, keramiek, bronzen en stenen beelden. Er is ruimte voor enkele nieuwe deelnemers. Met name fotografen en aquarellisten ontbreken op dit moment op het palet van de Kunstgroep. (Amateur-)kunstenaars kunnen hun belangstelling voor deelname kenbaar maken via de email aan info@kunstlokaalbemmel.nl.