Wijkplatform Angeren

ANGEREN - Op dinsdag 27 maart is er een vergadering van het platform Angeren in het Dorpshuis aan de Emmastraat om 19.30 uur.

"We hebben een inloopuurtje van 19.30 tot 20.00 uur, waarin iedereen welkom is om opmerkingen over leefbaarheid en veiligheid in ons dorp aan ons kenbaar te maken. Elke opmerking nemen we serieus, zullen we noteren en bespreken. Zo proberen we samen met u bij te dragen aan leefbaarheid en veiligheid in ons dorp.Met trots kunnen we zeggen, dat in dit inloopuurtje steeds meer en vaker dorpsgenoten even binnen lopen met een goed idee . Mede dankzij hun bijdrage zijn er een aantal projecten gerealiseerd. U kunt hierbij denken aan meer bladkorven, meer veiligheid bij het zebrapad in de Jan Joostenstraat, de 60 km snelheidsaanduiding inde Kampsestraat, meer afvalbakken bij de bushaltes, opknapbeurt van de speeltuin aan de Emmastraat, ondergrondse glas/kledingcontainers bij de Coop-supermarkt en zo zijn er nog meer zaken, die op deze manier verwezenlijkt zijn.

Wilt u alle ingediende projecten bekijken, bezoekt dan onze vernieuwde website www.platform-angeren.nl. Lukt het u niet om even bij ons langs te komen, dan kunt u ons ook mailen. Mailt u dan naar platformangeren@gmail.com. Het is ook mogelijk, om uw opmerking aan ons kenbaar te maken, door onze brievenbus in het dorpshuis te gebruiken. Wij zien u graag op 27 maart om mee te denken over méér veiligheid en leefbaarheid in ons dorp. Iedereen is welkom."