Hutaf teams

draaien bovenin mee

HUISSEN - In ’t Koelhuis ontving Hutaf 1 afgelopen zaterdag Dokkum 1. Na een stroeve start van de Huissense formatie, werd een 2-1 achterstand omgebogen in een ruime 8-2 overwinning.

Daar waar Joeri van Ekeren en Mats Janssen ieder één keer hun meerdere moesten erkennen, bleef Sam ten Westenend ongeslagen. Door dit resultaat blijft Hutaf 1 enigszins in het spoor van koploper Enjoy&Deploy Taverzo 1.

Tegenstander van koploper Hutaf 2 was Litac 1 uit Lichtevoorde. Vanaf het begin van de wedstrijd nam Hutaf 2 een kleine voorsprong die het team niet meer uit handen gaf. Matthijs van Hilten en Jesper van Zanten wisten beide twee wedstrijden te winnen terwijl Jaimie Brans één partij naar zich toe trok. Ook het dubbelspel werd door de Huissenaren gewonnen waardoor de eindstand op 6-4 uitkwam en Hutaf 2 zijn koppostitie handhaafde.

In de derde klasse speelde Hutaf 6 thuis tegen Treffers 4 uit Arnhem. Hoewel de stand op de ranglijst een spannende wedstrijd voorspelde overklaste het thuisteam de Arnhemmers. Met 7-3 werd er afgetekend gewonnen. Luca Goris tekende voor drie punten, Floris Koerts won twee wedstrijden en Pawel Jansen droeg met zijn winstpartij ook knap bij aan het resultaat.