Afbeelding

Tandprothetische Praktijk Primi Dentes:

Uw specialist in natuurlijke gebitsprotheses

ARNHEM - "Heeft u last van uw gebitsprothese? Een kapotte gebitsprothese? Is uw kunstgebit toe aan vervanging? Voor alle tandprothetische zorg kunt u bij ons terecht."

"Ruim tien jaar vervaardigen wij met trots gebitsprotheses voor tandartspraktijken in de wijde omgeving, die belang hechten aan kwaliteit en aan tevredenheid van hun patiënten. Sinds enkele jaren bieden wij eveneens tandprothetische zorg op maat voor iedereen die een kunstgebit draagt of wenst te dragen.

Wij vervaardigen uw gebitsprothese vanaf het aanmeten tot het eindresultaat. U heeft geen verwijzing van uw tandarts nodig. Als patiënt staan uw wensen centraal. Samen met u willen we het hoogst mogelijke eindresultaat behalen. Primi Dentes staat voor kwaliteit, dit betekent dat wij werken met de beste materialen en de meest hoogwaardige technieken. We bieden informatie over de hygiëne en het onderhoud van uw kunstgebit. Voor tandheelkundige zorg en onderhoud van uw implantaten, werken we samen met meerdere specialisten binnen hetzelfde pand.

Om onze praktijk en onze diensten toegankelijker te maken voor hulpbehoeftige en mindervalide patiënten kunnen zij desgewenst opgehaald worden en weer thuis gebracht. Wenst u meer informatie over verschillende gebitsprotheses? Wenst u een vrijblijvend nazicht van uw kunstgebit?