Van Dam Tweewielers in Elst
Van Dam Tweewielers in Elst Foto:

Helpt Van Dam Tweewielers Elst

ook jou op weg naar je droomfiets?

ELST – Nederland is fietsland en meer dan ooit is het rijwiel populair. Zeker nu ook de elektrische fiets vrijwel tot de standaarduitrusting gaat behoren. Voor iedereen is er een fiets op maat. Echter, de keuze is zo groot, dat je niet meer weet welk rijwiel je moet kiezen. Goed en eerlijk advies van de vakman is hierbij beslist noodzakelijk.

Een fiets koop je weloverwogen. Bedenk eerst wat voor soort fiets moet het worden, voor wie bestemd en aan welke eisen moet het rijwiel voldoen? Vervolgens welk merk? En hoe zit het na de aflevering met het onderhoud en de service? Dat zijn zaken, die bij Van Dam Tweewielers in een rustig gesprek onder het genot van een kop koffie aan de orde komen.

Het team van Van Dam Tweewielers helpt je zo op weg naar je droomfiets. Je koopt er de juiste fiets, waarvan je nog jaren plezier hebt. Hier wordt verder gekeken dan alleen de aankoop; ook van het onderhoud en de service ben je verzekerd!

Van Dam Tweewielers biedt een ruim, overzichtelijk groot compleet aanbod. Van kinder- tot bakfiets. En van loopfiets tot aan rollator en scootmobiel. Met uiteraard ruime aandacht voor de elektrische fiets. Van alle merken met als toppers RIH (het in Nederland met handvervaardigde rijwiel) en Victoria, waarvan Van Dam Tweewieler Nederlands trots de grootste dealer is. Trots omdat Victoria van degelijke hoge (Duitse) kwaliteit is en het merk –evenals Van Dam- een perfecte aftersales levert.

Naast de vestiging in Elst, heeft zoon Max in Gendt (Julianastraat 31) ook een tweewielerzaak. Aan de Edisonweg 17 is de Fiets Outlet Elst.

Van Dam Tweewielers, Valburgseweg 11 in Elst (telefoon 0481 371194); www.vandamtweewielers.nl.

Fiets Outlet Elst