Ingezonden brief

Slechte advocaten van slechte bestuurders

Ondanks grote investeringen in grote schreeuwborden langs de straat ziet de toekomst van lingewaard.nu er niet rooskleurig uit. Wie wil er immers nog stemmen op de 56% extra OZB partij die geen enkel voorstel heeft ingediend in het belang van de inwoners en tegen alle goede voorstellen vanuit de oppositie stemden? En of dat nog niet erg genoeg is doet lingewaard.nu er nog steeds van alles aan om de problematiek op de Wmo te bagatelliseren en te ontkennen.

Geen werkinstructies, geen registratie van Wmo-meldingen, medische gegevens die zonder toestemming van de cliënt gedeeld worden met Jan&Alleman, medische dossiers die overal door het gemeentehuis slingeren en gerotzooi met medische adviezen. Het is allemaal boven water gekomen en dat vooral met dank aan een oppositieraadslid die zich er flink in vastgebeten heeft voor goede zorg voor ons allen. Chapeau!

Inwoners blij, lingewaard.nu boos. Het is nu immers pijnlijk duidelijk geworden dat het college een puinhoop van de Wmo heeft gemaakt. Omdat de verkiezingen voor de deur staan zet lingewaard.nu niet alleen in op de doofpotstrategie maar proberen ze ook het doeltreffende raadslid te besmeuren met een onsmakelijke ‘wereld op zijn kop’ redenatie.

Niet het college en niet de ambtenaren die hulpbehoevende mensen in de kou hebben gezet zijn fout geweest. Nee, het raadslid die de misstanden boven water heeft gehaald zodat de raad kon ingrijpen deugd niet aldus lingewaard.nu Daarmee bewijst lingewaard.nu opnieuw dat zij geen volksvertegenwoordigers, maar slechte advocaten van slechte bestuurders zijn.

John Reuvers, Gendt.