Afbeelding
Foto:

Open dag met rondleidingen door de kassen en proeverijen!

GROESSEN - Op zondag 18 maart houdt De Groene Schuur in Groessen een open dag van 11.00 – 16.00 uur. De streekwinkel is geopend en iedereen mag een kijkje nemen in de kassen van de kwekerij, waar onder andere tropische groenten, vergeten groenten en pepers worden verbouwd. Ook de kookstudio en de wandeltuinen zijn te bezichtigen en er vinden proeverijen plaats.

Alle producten uit de kwekerij zijn verkrijgbaar in de gezellige streekwinkel. Naast deze producten zijn er ook diverse streek- en huisgemaakte producten verkrijgbaar zoals vruchtensappen, honing, streekwijnen, jam en chutney. Allemaal puur natuur en erg lekker! Het moestuinseizoen is weer begonnen! U kunt bij De Groene Schuur terecht voor al uw groente- en kruidenplanten en zaden en u wordt voorzien van gedegen advies!

In de kookstudio van De Groene Schuur kunt u terecht voor kookworkshops, excursies, creatieve workshops, creatieve kinderfeestjes en kinderkookfeestjes. Tevens zijn er verschillende arrangementen mogelijk waarbij de activiteiten gecombineerd kunnen worden. Vooral de kookworkshops zijn uitermate geschikt voor een bedrijfs-, familie-, of vriendenuitjes. Er is keuze uit vele verschillende thema's zoals Italiaans, Spaanse Tapas, Frans, Vergeten groenten in een nieuw jasje, Modern Aziatisch (combi van drie Aziatische landen), Thais, Indisch, Japans, Keniaans, Pakistaans, Marokkaans, Surinaams, Irakees, Balkan, Portugees, Grieks.

Kom zondag 18 maart kijken wat er allemaal kan in de kas en verras uzelf! Voor meer info bel: 0316 330718 of mail naar info@degroeneschuur.nl. De Groene Schuur is gevestigd aan de Lijkweg 9B in Groessen; www.degroeneschuur.nl of www.kokenindekas.nl.