De vrijwilligers van de Benefietavond 2018 (foto: Stichting Help MS de wereld uit)
De vrijwilligers van de Benefietavond 2018 (foto: Stichting Help MS de wereld uit) Foto: Stichting Help MS de wereld uit

Benefietactie Edwin Damen verder met online-veiling

DOORNENBURG - Op zaterdag 3 maart organiseerde Stichting ‘Help MS de wereld uit’ een benefietavond in het Schuttersgebouw van Doornenburg. Deze avond werd georganiseerd om de actie te ondersteunen voor de behandeling in Mexico van Edwin Damen die al tien jaar de ziekte MS heeft.

Vele honderden bezoekers waren naar het Schuttersgebouw gekomen om de benefietavond bij te wonen en de actie voor Edwin te ondersteunen. De muziek werd verzorgd door de Top2000 Live Band met in het voorprogramma singer-songwriter Melissa Leijser. De opbrengst van de avond kwam geheel ten goede aan de actie voor Edwin. Het leverde uiteindelijk het fantastische bedrag op van 12.500 euro. Stichting ‘Help MS de wereld uit’ is alle bezoekers, sponsors, ondernemers en vrijwilligers dankbaar voor het welslagen van deze benefietavond. In het bijzonder Schutterij Gijsbrecht van Aemstel van Doornenburg en Honderd Morgen voor het beschikbaar stellen van de locatie en de faciliteiten.

Het eindbedrag van 70.000 euro voor de behandeling in Mexico van Edwin is nog niet gehaald. Er is nog veel geld nodig. Daarom is de stichting een online veiling gestart. Op de website www.helpmsdewerelduit.nl staan artikelen waarop men kan bieden. De artikelen variëren van een paardentrailer tot een fiets en van sieraden tot gesigneerde voetbalshirts van Vitesse. Er kan maar een beperkte tijd geboden worden op deze artikelen. De opbrengst van deze online veiling komt ook ten goede aan de actie voor Edwin. Voor meer info zie de website www.helpmsdewerelduit.nl en de Facebookpagina.